Letitgo
Reikibehandelingen en energetische begeleiding

Over mij.........

 

Ik ben Monique van Westen, geboren op 6 mei 1963.
Als kind voelde ik mij anders, op school noemden de leraren mij dromerig.
Ik voel al vanaf mijn jeugd wat iemand nodig heeft, dat iemand niet zo lekker in zijn vel zit. Als een soort automatisme geef ik de ander weer een goed gevoel. 

Dit is hoog sensitief, een mooie kwaliteit en tevens een valkuil.
Hier heb ik door de jaren heen mee leren omgaan, met vallen en opstaan.

Ik ben mijn gevoelens beter gaan begrijpen, door jarenlang lid te zijn geweest van de spirituele vereniging Harmonia in Zaanstad.
Ook door allerlei boeken gelezen te hebben en het volgen van cursussen op spiritueel gebied. 
Daardoor heb ik leren ontdekken wat wel en niet bij mij past. Voor mij geen zweverig gedoe!!

Ik ben ingewijd in Reiki 1e en 2e graad volgens het Traditionele Usui Reiki Ryoho systeem, door Reikimaster (Loes Kramer) die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Reikimasters (NVRM). Vanaf januari 2018 werd ik Kandidaat Reikimaster en en kon ik op weg en groeien naar Reikimaster.
Op 7 oktober 2019 ben ik ingewijd als Reikimaster!
Reiki heeft mij veel inzichten en antwoorden gegeven in de zoektocht naar mijzelf. Vooral door mijzelf elke dag met Reiki te behandelen.
Door mijzelf elke dag Reiki te geven, blijf ik goed bij mijzelf, heb genoeg energie en kan ik mij beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. 

Tevens heb ik mijn diploma jaartraining intuïtieve spirituele ontwikkeling bij de ASPI  behaald.
Alle puzzelstukjes vielen op zijn plaats en er kwam rust in mijn hoofd. Ik werd  bewust van mijn eigen blokkades en heb geleerd om deze op te lossen. Hierdoor ben ik in staat om jou te behandelen en te begeleiden in mijn praktijk Letitgo,  www.let-it-go.nl

In mijn praktijk combineer ik mijn theoretische kennis met mijn gevoel en daarbij zal ik proberen jou zélf tot bewustwording en inzichten te brengen. 

Kom je het eens ervaren?
06-30385494
moniquevanwesten63@gmail.com
Facebook: 
https://www.facebook.com/Letitgo-746336638837006/


Liefs van Monique