Letitgo
Reikibehandelingen en energetische begeleiding

Reviews: 


* Na mijn ongeluk stuurde Monique mij een berichtje met beterschap en als ik hulp wilde om sneller te herstellen dat ik haar dan weet te vinden...Nou daar moest ik even over nadenken.Ik vroeg mij af of het wel wat was voor mij. Toch de stap genomen en daar ben ik zo blij om geweest. Reiki heeft mij heel goed geholpen met de versnelling van mijn geestelijk, mentaal en emotioneel herstel. Als Monique behandeld neemt ze echt de tijd voor een praatje, behandeling en nabespreking. Tijdens de behandeling ben ik in een roes en heerlijk relaxed en slaperig gevoel. Mocht je twijfelen ik kan het echt aanraden en ja het is zweverig, want hoe kan het.....maar het helpt echt!! Volgend jaar ga ik de Reiki cursus volgen bij Monique en kan ik mijzelf Reiki geven, ben nu al nieuwsgierig.


* Gisteren een fijne Reiki behandeling gehad, die veel indruk op mij heeft gemaakt, vooral door de mooie boodschappen die ik erbij kreeg, daarna nog Tarot kaarten laten leggen, ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar ontspanning en een mooie ervaring, dank je wel lieve Monique xxx


* Weer een heel mooie leerzame middag gehad deze week bij Monique. De cursus Loslaten een aanrader!!!!


* Vorige maand heb ik een Reiki sessie gehad. Ik had er wel van gehoord maar dacht eigenlijk dat het niks voor mij was, beetje zweverig. Ik kan jullie vertellen dat ik daar van terug ben gekomen. Het was fantastisch. Volledige ontspanning en rust in lijf en hoofd, ik kan het iedereen aanraden.


* Hele fijne en relaxte sfeer! Tarot kaarten wezen leggen omdat ik een bevestiging nodig had, het heeft mij enorm geholpen een goede keus te maken in de goeie richting om mijn doel te bereiken! Heel erg bedankt Monique!


* Wat weer een mooie ervaring! Vanmiddag een gezellige Tarotkaarten legging met Monique gedaan. Zo mooi om de bevestiging te krijgen dat ik niet alleen sta bij mooie en verdrietige momenten in mijn leven. Dank je wel lieve Monique.


*Een geweldige ervaring bij deze lieve, rustige, mooie vrouw. Een heel fijne rustige mooie omgeving wat veel positieve energie uitstraalt. er wordt rustig de tijd voor je genomen. Ik ga hier zeker vaker komen, dank je wel lieve Monique


* Goede sfeer....lieve vrouw...weer inzicht en stof tot nadenken, dank je wel Monique